Leder Ulf ønsket velkommen til de 20 medlemmene som fant tid til litt hygge og masse fotoprat en mandags kveld i julestria.

En av juleavslutningens høydepunkter er årskavalkaden. Et håp er jo alt alle kan bidra med bilder til denne, men TUSEN TAKK til dere som sendte inn! Det er gøy å se tilbake på alt hva vi har gjort igjennom året.

Mens årskavalkaden fortsatte å rulle kom Pizza på bordet. Først nesten helt stille……og etter hvert som pizza bitene forsvart steg praten rundt bordet. Akkurat slik det skal være. TUSEN TAKK Stine Marie for en tidkrevende og flott årskavalkade.

Et faglig innslag; Ragnar Olafsen holdt et PetchaKucha innlegg med bilder fra Nord, nærmere bestemt en reise med Hurtigruta.

Kåring og premiering av årets Fotograf 2019. Der 1-3 plass fikk gavekort fra Japan Photo. GRATULERER til Øystein Skjerve som årets fotograf! Etterfulgt av Terje De Flon på 2. plass og Chanokamol P. Hjorth på 3. plass!
Nytt av året har vi valgt å sende ALLE leverte “kveldens bilde” bilder til Narvik Fotoklubb for juryering. Bildene er da løst fra temaene de har blitt sendt inn til. Narvik har juryert frem både antatte og Hederlig omtale i tillegg til topp tre. Fotografen bak ÅRETS BILDE 2019 er Karine Gunhildsdatter! GRATULERER!
I år som i fjor har vi litt edelt metall å dele ut på veiene av NSFF. Den enste som var til stede og som kunne motta bronse i Internationale konkurranser var Stine Marie. GRATULERER!