Hederstegn til medlemmer i Moss fotoklubb:

Nina Jonsson ble tildelt Master of Photography NFFF gull.

For å få denne tittelen, må man først oppnå NSMiF sølv og levere inn 20 bilder i et sammenhengende tema med en tekst til. Dette skal bedømmes av en jury. Ninas bilder er av insekter, og hun fokuserer på ulike insekthoder og munndeler. Hvert bilde består av omkring 150 enkeltbilder som til slutt er satt sammen til ett bilde. I tillegg er Nina tildelt AFIAP.

Noen av bildene som Nina leverte til bedømming:

Tove Bråten fikk tildelt ANSFF og ENSFF.

ANSFF tildeles for fremragende nasjonal fotoaktivitet, og det kreves kreves minimum 200 poeng for å bli tildelt ANSFF. Videre ble Tove tildelt ENSFF (fremragende nasjonal og internasjonal fotoaktivitet). ENSFF tildeles etter at kravet ANSFF er oppfylt.

Nina og Tove deltok på Nasjonalt fototreff i Bergen sist helg (i regi av Bekkalokket fotoklubb og NSFF), og på festmiddagen 7. mai fikk de tildelt sine hederstegn. Moss fotoklubb gratulerer Nina Jonsson og Tove Bråten!