Mange hadde møtt opp for å høre Arash Taheri gi oss et personlig og lærerikt innblikk i sin lidenskap og hobby KONSERTFOTO.  I foredraget ‘Å dyrke lidenskapen’ fikk vi se mange supre bilder, mens han fortalte hva som skal til for å komme innenfor og vekke tillit hos artistene.  Han har fulgt mange av dem i flere år og hadde mange artige anekdoter på lager. 

Avslutningsvis tipset han om at han gjerne holder workshops.  Her kunne det være noe å hente for våre interesserte medlemmer.  Nå har vi Konsertfoto som tema for ‘Kveldens bilde’ en gang neste år…

Stine Marie ble hedret og applaudert for sin hederlige utmerkelse «Nordisk stormester i fotografi – Bronse», d.v.s. «NSMiF/B». Dette en utmerkelse som deles ut på grunnlag av deltakelse i nordiske konkurranser.

Erik formidlet en av sine lidenskaper, nemlig TIME LAPSE.  Han ga oss tekniske tips og illustrerte med egne, flotte bilder.  Her er det mange muligheter – kanskje dette også kan være en oppgave for medlemmene etterhvert?

Kveldens bilde for oktober HØSTSTEMNING.  Det var god oppslutning både med innlevering, stemming og kommentarer.  Bildene ble vist og kommentert i plenum. 

1. plass gikk til Tara Kristine med sitt bilde av brudepar i høstløv med tittel ‘An autumn I do’, 2. plass til Bjørn Vidar; ‘Bladdekket sti i Larkollen’, mens Øysteins ‘Foggy day’ fikk 3. plass.

Hilde