Vi fant anledning til å flytte vår årlige juniklubbkveld til Røed Gård på Jeløy 13. juni.  Det ble et hyggelig treff med mange ‘gamle’ og et par nye medlemmer.  Erik presenterte ‘Kveldens bilde’ med tema ENERGI.  Det var levert mange forskjellige og interessante tolkninger, som er tenkt som en øvelse før NM til høsten. Der står også ‘Energi’ på planen.  Vidar gikk av med 1. plass med sitt flotte bilde av et lynnedslag.

Øystein presenterte antatte og premierte bilder fra NM vår 2022 og Nordisk levert inn av et knippe av medlemmene.  En inspirerende gjennomgang.  Vi har mange flinke fotografer blant oss, altså!

Etter å ha gått gjennom infosaker og et tettpakket program for høsten, ble det bevertning og samvær i en annen av de flotte stuene i hovedgården, før siste overraskende post på programmet: Inndeling i grupper for å drodle rundt et spørreskjema.  Hva vil vi med klubben vår?  Det var tid for tanker rundt medlemskapet.  Er det noe vi bør/kan gjøre annerledes? 

Noen syntes det var en fin måte også å bli kjent med andre medlemmer, mens andre syntes det var en vrien øvelse.  Øystein lovet at det også vil gå ut et spørreskjema til alle medlemmene, slik at alle får mulighet til påvirkning.

Et tordenskrall smalt idet vi tok farvel, og en sterk, flott regnbue kom til syne idet vi dro hjem.  Vi tolker det som et godt tegn.

Hilde