Denne varme og solrike augustdagen var vi fire medlemmer av klubben som tok turen over fjorden til arrangementet på Preus museum og områdene rundt. 

Utstilling og foredrag rund temaet ‘queer edition’.  De skeive stemmerettsaktivistene og fotografene Marie Høeg (1866-1949) og Bolette Berg (1872-1944) var det underliggende tema for de kreative bildene til både fotograf og kunstner Paulina Tamara og kunstner og fotograf Lill-Ann Chepstow-Lusty.  De ga oss et innblikk i karrierene sin med artige presentasjoner. Flotte bilder!

Underveis arrangerte Horten Fotoklubb fotomaraton.  En artig, men og krevende øvelse midt oppi foredrag og annet. Temaene var: Fargerikt fellesskap, Iscenesatt selvportrett, Arv og miljø og Livsglede.  Stine Marie fikk sine fire bilder vurdert til 2. plass og dro hjem med tungt lass (bøker og magasiner).  Gratulerer!!

Hilde