Gledelig mange møtte opp for foto og sosial omgang. Øystein presenterte bilder og historier fra sin fotosafari i fjor høst, i Masai Mara.  Han ga oss et interessant innblikk i hvordan det er å farte rundt med lommekjent guide og en jeep med mulighet for å ligge og ta bilder – eller en lur.  Mye av tiden går med til venting. Vi fikk se mange flotte bilder, som vi sikkert får se igjen i flere sammenhenger.

Erik presenterte Kveldens bilde, med bidrag fra 19 fotografer.  Temaet ‘Intimt landskap’, var tolket på mange forskjellige måter. Bildene ble behørig kommentert og vinnere kåret.  Vidar og Øystein fikk delt 1. plass, mens Erik kom rett etter på 3de.

Etter kaffepausen ga Øystein oss en gjennomgang av svarene på de 49 spørsmålene i spørreundersøkelsen 56% av medlemsmassen hadde besvart.  Det virker som vi allerede er på rett spor, men detaljene vil bli sett nærmere på for å lage et godt program for 2023.

Hilde