Årsmøte 2008

Finnes det noen bedre måte å tilbringe Valentines kvelden på enn i Moss Fotoklubb..smiley nei.. vi var der og det var bra.
Startet kvelden med årsmøte, Åge (nestleder) ble valgt til møteleder og Tove til referent.Blog Image
Åge gikk igjennom årsberetningen og Arild (kasserer) regnskapene.Blog Image

Til vår glede har loddsalget gitt så bra inntekter at vi nå kan kjøpe inn en egen projektor.

Og så var der styrevalg, hvor vi fikk “nygammel” leder. Blog Image

Blog Image

Det vil si Sissel K. Haugen som var leder for ca. 1 år siden, nå er tilbake.

Litt nytt blod i styret fikk vi også, da Rolf Olsen kom inn i valgkomiteen. ellers så er det ganske så likt som før.

Kaffepause med deilig hjemmebakt gullerotkake fra bakermester Torvill, som også ble den heldige vinneren av vinflasken denne gangen.Blog Image

Så var det klart for introduksjon av workshop gruppene. Alt i fra temaer som grunnleggende foto og kamerateori til bildebehandling, portrett- og natur fotografering mm. Det ble foretatt påmelding til de ulike gruppene, så nå drar vi snart i gang.

Jørn og Sissel hadde med sig montasjen av bilder fra Bergsjø turen i fjord høst.Blog ImageBlog ImageDenne montasjen var ønsket fra hytteeieren. Mickael fra Larsen Rammeverkstad skal besørge innramming av denne vakre gaven, som nå skal overbringes hytteeieren.Blog ImageNytt av året er medlemskvarteret! Dette blir bra! På slutten av klubbkveldene fremmover skal nå medlemmene få 15 minutter til å komme med sine innspill innen alle fotorelaterte temaer de har lyst til. F.eks. spørsmål, informasjon eller kanskje vise noen bilder.

Blog ImageBlog Image

Web ansvarlig Susanne oppfordret for ente gang alle om å sende inn bilder til hjemmesiden. Så skulle du se en del bilder sveve rundt “der oppe” så er de nok bare på vei mot Susanne smiley

“knips” i fra Tove