Fotomaraton 10. april!

Nå ville vi prøve noe nytt! Fotomaraton hadde vi aldri hatt tidligere, men vi syntes det var spennende og hadde lyst til å prøve. Siden vi ikke hadde prøvd dette før, fikk vi ta det som det kom.

Det gikk over all forventning! J

Vi arrangerte det slik: Deltagerne fikk oppgitt et visst antall temaer som de skulle ut og fotografere i nærmiljøet – innenfor et bestemt tidsrom. I vårt tilfelle bestemte vi oss for tre temaer; form, farger og mønster og en tidsramme på 1 ½ time. Temaene ble trukket ut i forkant på møtet. Deltakerne stilt med tom brikke. Tilbake igjen skulle alle laste opp og levere inn ett bilde fra hvert tema, selvfølgelig uten å redigere disse på forhånd.

Ni medlemmer deltok. De fikk en liten regnskur, men den gikk heldigvis fort over. Da de blide og fornøyde kom etter tur tilbake med ”fangsten”, drakk vi kaffe og småpratet til alle hadde fått lastet opp bildene sine.

Kvelden ble både hyggelig og vellykket, så dette vil vi nok prøve oss på igjen. Jeg håper alle er enige i det. Neste gang stiller vi med mer erfaring og håper da selvsagt på enda flere deltagere!J

Det er nå en stund siden jeg skrev, og vi har rukket å ha jurymøte. Vi har sett på bildene som ble tatt, og jeg må bare si at vi har mange meget gode fotoentusiaster i klubben! Vi kommer tilbake med plasseringer til høsten.

Til alle dere andre flinke fotointeresserte der ute: Ta dere en tur innom Moss Fotoklubb og se hva vi holder på med! Vi har det veldig trivelig på møtene våre.

Ha det bra!

Susanne