Tur til Julemessa på Norsk Folkemuseum 6.desember 2008

Vidar. S oppfordret klubbens medlemmer til å bli med til Norsk Folkemuseum på Bygdøy for å oppleve Julemessa og forsøke å feste litt av denne stemningen til filmen (eller kanskje vi skal si brikke).

TO stykker var vi som hoppet på toget i Moss og ble plukket opp på Oslo S av Vidar, som kjørte ut til Bygdøy. Vi startet besøket med en runde rundt i de gamle husene, bedehuset, boplasser, julepyntede finstuer osv. Her ble det knipset i vei med flere blikkskudd.

Vi fikk til og med oss Nissedans på scenen.

Også selve julemarkedet ble besøkt. Innkjøp av brente mandler, og gammeldags sukkertøy i kremmerhus ble gjort. Prøvesmaking av både himbrygga øl og varme smultringer hører med, og for ikke å snakke om hvor deilig det var med litt varm gløgg utpå dagen.

En meget hyggelig dag på Folkemuseumet ble avsluttet hjemme hos Vidar som inviterte på hjemmelaget Pizza. Slett ikke verst. Så nå kan dere andre bare angre for at dere ikke tok dere tid mitt oppe i julestria til en foto dag på Folkemuseumet. Så takk Torvill og Vidar for hyggelig samvær. Tusen takk Vidar for et flott tiltak og deilig mat!!

Tove

Bildene er tatt av Torvill Hansen og Tove Bråten