Årsmøte / Klubbmøte 12. februar 2009

Vi startet med årsmøtet. Sissel ble utnevnt til møteleder og Rune til referent.

Rune gikk igjennom årsberetningen, hvor vi kunne høre at det har skjedd en hel del i året som har gått.

Kasserer Arild gikk igjennom regnskap og budsjett.

Det var kommet inn ett forslag til årsmøtet fra Jørn som foreslår at klubben melder seg inn i NSFF (Norsk selskap for fotografi)

Vi stemte for å prøve ett år, alle var enige. Det koster bare 20.-/ medlem første året. Det blir en ny avstemning i sluttet av 2009.

Så til valget. Kort fortalt, alle som var på valg tok gjenvalg, noe alle medlemmene godtok.

Tove kom med et forslag om en ”ut på tur liste”. Hvor de som har lyst kan skrive seg på en liste. Og når noen har lyst til å ha selskap ut for å fotografere, er det bare å sende i vei en mail til alle på listen med forslag om tid og sted. Meget bra forslag. Håper virkelig at den vil bli brukt.

Årsmøtet avsluttes.

Vi tok en velfortjent kaffepause.

Etter det, viste vi forrige måneds premierte kveldens bilder.

Og så var det tid for kveldens hovedpunkt ”Naboens fotoforslag”,

Hvor alle hadde fått et tema forrige kveld av den som satt ved siden.

Det ble mye latter når vi da først hørte hva den som ga temaet hadde tenkt og deretter hvordan mottaker hadde utført sitt tema. Det ble mange forskjellige forklaringer. Mange flotte og kreative bilder ble resultatet, noen hadde stått på stige, noen hadde tatt fryseren til hjelp.

Det var dessverre et par som ikke var der, men disse slipper ikke unna. De får vise sine oppgaver neste gang.

Det ble et meget artig møte.

Neste medlemsmøte den 12. Mars får vi besøk av Fotograf Helge Eek. Han vil vise bilder fra hele verden i tillegg til turen til Røros nå i februar. Rørosmartan.

Vil også informere om at medlemmer av Moss Fotoklubb får 15 % avslag på kurs, workshops, turer, bøker og fotoutskrifter hos Edmund Schilvold.

Her er noen aktuelle tilbud:

“Syvdagers fototur til Irland i slutten av april. Tanken er å bruke den historiske herregården Coopershill i fylket Sligo nordvest i Irland som base, og frakte deltakerne omkring i leiebil til de mange naturperlene og kulturattraksjonene i regionen. Verten er veldig hyggelig, og har gitt Arild en god pris på en pakkeløsning hva måltider og overnatting angår, men stedet er nærmest å regne som et lite slott, med stor park med dådyr og det hele omkring, så helt billig blir det jo ikke. Men så får man også det beste.”

Vi vil også minne om Edmunds printstudio i Møllebyen, hvor vi kan få høykvalitets fotoutskrifter i A2-format til en bra pris.

Dette høres jo fint ut.

Til info kommer websiden til å ligge stille i en tid fremover. Det kommer en ny etter hvert, men vi skal prøve å informere det meste gjennom bloggen.

Ha det bra til neste gang.

Hilsen

Susanne