Medlemsmøte torsdag 16. april.

Omlag 20 medlemmer møtte opp denne torsdagskvelden. Etter at Sissel hadde ønsket velkommen, fikk Rune ordet.

Han hadde med seg to-tre esker fulle av fotoblader. Bladene var en gave fra Karl-Otto på Kallum, og det var bare å forsyne seg for de fremmøtte. Det var også noen fotokurs på CD/DVD, disse ble bestemt at skulle gå på rundgang til alle interesserte.

Arne har fylt 70 år og det ble markert med blomster – vi gratulerer!

Arne feiret faktisk bursdagen på styremøte i fotoklubben, uten å si et ord om den store begivenheten. Vi gratulerer også Tove, som hadde bursdag på selve klubbkvelden. Hon fikk seg en fin bursdags krone.

(Moralen er: bursdager feires best med fotoklubben).

Ragnar viste lysbildeserien Nord-vestlandet (og her er det snakk om ordentlige lysbilder; dias).

Etter litt tekniske startproblemer, fikk vi være med på tur til bl.a. Trollstigen og Atlanterhavsveien. Mye vakker og storslått natur!

“Gult er kult” var tema for kveldens bilde, og det var innlevert 12 bilder i hver av klassene papir og dias/digital. Vi tok noen runder rundt bordet for å bedømme papirbildene. Rune styrte lysbildeshowet for dias/digital.

I kaffepausen var det mulig å lete etter godbiter i eskene fra Karl-Otto, Tove solgte lodd, Åge sendte rundt siste versjon av workshop-oversikten. Susanne og Mickael tok jobben med poengtellingen for Kveldens bilde.

Vinnerne ble som følger: Papir: 1. plass Torunn 2. plass Vidar 3. plass Mikael. Dias/digital: 1. plass Arild 2. plass Stine Marie 3. plass Susanne. (Neste tema for kveldens bilde er “Sport”, det er ikke før til høsten, men start allerede nå med å pønske ut noe lurt!).

Loddtrekningen ga følgende resultat: Bjarne vant en flaske vin, Jørn en bok, Ragnar en ramme og Stine Marie en bok og to filmruller.

Ragnar avsluttet kvelden med ny lysbildeserie “Kystveien Lofoten og sørover”.

Medlemskvarteret utgikk i kveld pga. for liten tid. Jørn hadde meldt seg, men får forhåpentligvis ny mulighet om ikke altfor lenge.

Til slutt en liten oppfordring om at “noen” drar i gang en liten fotoutflukt snart 🙂

Hilsen

Stine Marie