Årets første medlemsmøte.

Åge ønsket alle velkommen, og gjennomgikk kveldens varierte program. Vi var om lag 23 personer tilstede, noen nye fjes var også å se, slik liker vi å starte det nye året!

Rune informerte om Østfoldfotografen: dette er en fotokonkurranse for alle fotoklubber i Østfold, og Moss Fotoklubb og Askim Fotoklubb arrangerer årets konkurranse. Rune etterlyste medlemmer som kan tenke seg å være med i arrangementskomitéen, meld i så fall fra til Rune.

Til høsten går en gedigen fotomaraton av stabelen, foreløpig dato er satt til søndag 5. september. Susanne etterlyste medlemmer som kan være med i fotomaraton-komitéen, meld i fra til Susanne.

Kveldens bilde var sort/hvitt, fritt emne, kun papir og 2 bilder pr. person. Til sammen 28 bidrag å bedømme, og det var ganske trangt på visningsrommet, både med folk og fotografier.

Naboens fotoforslag gikk rundt: av din ene nabo får du et fotoemne, deretter gir du videre et annet fotoemne til neste nabo. På mars møte får vi se resultatene.
Og folkens – ikke gå i arkivene deres for å finne passende bilder, løs oppgaven med kameraet til neste gang!

Susanne og undertegnede gikk for å telle poengene til kveldens bilde, og gikk dessverre glipp av Jørn og Åges bildevisninger, og kveldens utlodning.
Vinneren av kveldens bilde ble Vidar

Nr. 2 ble Bjørn Erik

Nr 3 ble Jørn. Gratulerer!

Forslag til tema for kveldens bilde i september ble ”båt/maritimt”, for november ble det ”vinteren nærmer seg”. Se programmet for temaene som er før sommeren.

Husk at dere kan låne Spyder skjermkalibrering, send en e-post til Rune hvis du ønsker å stå på ventelista.

Susanne fikk blomst som takk for innsatsen med klubbens webside.

Hilsen Stine Marie

Bildene er tatt av Åge Støle