Ekstramøtet med prosjektgruppen

Denne gangen tok vi ikke sjansen på ikke å leie lokalene, og flaks var det. For vi ble 17 stykker denne gangen også. Kjempehyggelig!

Vi startet med å snakke litt om forrige medlemskveld med Marion H. Alle var enige om at hun var en flink dame og at hun ga oss mer inspirasjon til å prøve nye ting. Eksperimentere litt mer med lys, blitser og bakgrunner.
Deretter hadde vi en kort bildevurdering. Åge hadde tatt med seg noen gamle bilder som han hadde restaurert digitalt, det ble en liten diskusjon rundt disse.

Bjørn fortalte om tanker han har med disse kveldene, noen temaer som han og Vidar ønsker å ta opp som bl.a. portrettfotografering, sport, reklame, dokumentar, natur og macro. De ønsker fortsatt å vite mer hva medlemmene ønsker å jobbe med på disse ekstrakveldene.

Bjørn satte seg ned med en gruppe og gikk igjennom kameraforståelse, litt om blender, lukker, iso og dybdeskarphet.

Vidar, Torvill og Arne fikk også vist sine kunnskaper i bildebehandlingsprogrammer til de som ønsket å lære mer. Noen satt og snakket foto.
Tina hadde bakt en kjempegod kake så den forsvant fort. Takk Tina!

Send gjerne mail til Bjørn og Vidar om dere ønsker å ta opp noe eller om dere har lyst å dele deres kunnskaper til andre.

Dette gjelder jo også til våre faste klubbkvelder også. Kom med synspunkter, tanker og ideer.

Ha en flott vinterferie

Fotohilsner

Vidar, Bjørn Erik

Moss Fotoklubb

Susanne ved tastaturet