Medlemsmøte den 8. april 2010

En tøff gjeng på 14 stk. hadde samlet seg for å gå ut i det grå været, men en ordentlig fotograf lar seg ikke stoppe av været smiley

Åge ønsket velkommen til en ny medlemskveld og ga ordet over til meg. Kveldens tema var ”Oppgavefoto”. Der var det tenkt at vi skulle deles inn i grupper, prate litt om det tekniske før vi bega oss ut.
Det ble ikke helt etter planen, men vi bestemte at vi går ut. Regnet hadde begynt å gi seg.

Oppgaven bestod i å ta bilder langs en av byens gater, og i den sammenheng snakke sammen å få litt innspill om det fototekniske og litt ideer til motiver. Alle ble delt i to grupper som fikk hver sin gate.
Etterpå skall gruppene jobbe sammen med å lage en presentasjon med noen av bildene de tok, til neste medlemskveld.

Vi hadde en meget hyggelig tur på ca 2 timer ute. Så gikk vi tilbake til lokalet og fortsatte praten over en kopp kaffe.

Det ble mye prat om fototuren til Malmön som vi gleder oss veldig mye tilsmiley

Vi sier også velkommen til de nye medlemmene. Det er moro at det dukker opp nye medlemmer nesten hver gang vi har møte. Mange jenter har vi blitt også smiley

Det som er så fint, er at alle har forskjellige fotobakgrunner. Både de som er helt ferske og de som tidligere har tatt bilder og har lyst å ta det opp igjen. Og alle har vi noe å lære å lære ut.

Ha det fint til neste gang vi sees

Hilsen

Susanne