Besøk av FotoVideo med representanter fra Nikon og Canon Norge

Klubblokalet i Værlegt. 34 den 22/11-10.

Vi var så heldig å få besøk av Foto Video representert av Trond Eriksen og Roger Brendhagen Nikon ambassadør og Canon Norge ved Lars Erik Hansen.

I tillegg til Moss Fotoklubb sine medlemmer var også Phtoto Night, Drøbak Fotoklubb og Askim fotoklubb invitert inn denne gangen.

Leder Vidar ønsket oss alle velkommen og overlot ordet til Trond (FotoVideo). Han forklarte oss på en enkel og lett forståelig måte om fargestyring. Forskjellen på S-RGB og Adobe-RGB bla. Hvorfor får vi feil farger på våre utskrifter, hvorfor Kalibrere skjermen, hvorfor må vi inn å justere profil og mediatype ved utskrift osv.

Lars Erik (Canon) tok oss med inn i speilrefleksens videoverden. Flere og flere speilreflekskameraer kommer nå med gode videofunksjoner.

Selvfølgelig kom det gode tilbud fra FotoVideo, på Canon, Nikon og Sigma både printere og øvrig utstyr. Så her var det fritt frem for å ”klå” litt på alt det de hadde med og selvfølgelig kjøpe. Mange ble nok fristet og noen slo til og kjøpte A2 printer vet jeg 😉

Kaffepause hadde vi selvfølgelig, men vi droppet loddsalget denne gangen. I stedet var vi alle (ca.40 stk) med i trekningen av et Canon Powershot S95 sponset av FotoVideo. Og den heldige vinner ble: Hanne Megaard fra vår egen klubb!!!! Gratulerer!

Tove Bråten

Bildene er tatt av. Tove Bråten og Åge Støle