29 desember 2010

I romjulen fikk noen av oss lyst å dra til Hvitsten og Ramme gård, og vi sendte ut epost til Ut på tur-listen. Vi var 11 stykker som tok turen, først til Hvitsten, deretter til Ramme gård. Fotomotivene varierte fra blåskjell, sjørøyk og gårdsdyr, til den vakkert belyste hagen på Ramme gård; ”Havlyst”.

Vi tok lunsj inne på den koselige kaféen.

Dette er et meget fint sted å dra til, og vi er enige om å gjenta turen under mer sommerlige forhold. Her er mange muligheter og motiver for den fotoglade!

Turen til Hvitsten og Ramme gård var ingen offisiell fototur i regi av fotoklubben. Invitasjon ble bare sendt til de som står på ”Ut på tur”-epostlisten. Fotoklubbens adresseliste er ikke offisiell, den er det bare styret som har tilgang på. For å unngå og spamme alle medlemmer med unødige eposter, ble det opprettet en egen ”Ut på tur”-liste kun for de som ønsker å vite om turer og aktiviteter som andre medlemmer drar i gang. Denne listen er helt åpen for de som skriver seg på, og eposter kan sendes fritt til de som står oppført. Har du lyst til å ta en fototur en dag, gå på utstilling eller bare sette deg på en kafé og snakke foto, ja, da er det bare å sende ut en forespørsel til ”Ut på tur”-listen.

Vi i turgruppen er også takknemlige om dere har turforslag som vi i klubbens regi kan igangsette. Send da en epost til Stine Marie, Tove eller Susanne. Vi kommer til å legge ut turforslag på websiden etter hvert ogsåJ

Gleder meg til mange morsomme fotoaktiviteter i det nye året.

Fotohilsener

Susanne

Bildene er tatt av. Bjørn Erik B, Stine Marie B og Susanne R