Lørdag 26. mars

dro 27 medlemmer fra Moss Fotoklubb inn til Oslo, for å ha makroworkshop med Roger Brendhagen, frilans journalist og fotograf. Han er også Nikon ambassadør.
Se www.brendhagen.no

Vi var i FotoVideos nye flotte butikk, i kurslokalet i underetasjen. FotoVideo hadde for dagen også noen fine rabatter til oss medlemmer.

Roger er en meget flink fotograf og foredragsholder. Han begynte med å fortelle hva slags prosjekter han har og hva han fotograferer, og vi fikk fly med på en fototur på lerretet, blant dyr og natur. En ting jeg lurer på, er når Roger sover, for en mer aktiv mann får vi nok lete lenge etter.

Han gikk igjennom alt i minste detalj, vi fikk masser av tips og praktiske råd. Både fototeknisk og fotopraktiskt.
Roger er veldig morsom å høre på, du sovner ikke når han snakker for å si det sånn. Og skulle du falle litt ut av det, eller sitte og snakke med naboen, er han raskt på pletten og sier ifra. Han står ikke og lærer bort til folk som ikke lytter! Etter å ha fått inn informasjon og litt innføring i hvordan man fotograferer reptiler, gikk vi opp til Oslo Reptilpark.

Der var det masser av koselige slanger, reptiler, edderkopper mm. Roger og de som jobbet der tok ut dyrene sånn at vi kunne få fotografere dem på riktig nært hold. Vi fikk t.o.m. ta på dem!

Vi takker Roger for en meget innholdsrik dag.

Fotohilsener Susanne

Bildene er tatt av Bjørn Erik Bjerk og Åge Støle