2. påskedag arrangerte Moss fotoklubb familiedag; det er en dag der fotoklubbens medlemmer kan ta med seg familien sin slik at familiemedlemmene kan bli kjent med fotoklubbmedlemmene, og vice versa.

Vi håpet på fint vær, og det fikk vi. Oppmøte var ved Retterstedet på Mosseskogen. De fremmøtte ble inndelt i tre lag, og sendt ut på sporlek. Susanne og Stine Marie hadde på forhånd merket en løype gjennom skogen og hengt opp spørsmål og oppgaver av varierende vanskelighetsgrad.

Etter en drøy time gjennom skogen, dukket lagene opp ved grillplassen innerst ved Mollbekktjernet. Mens bålet ble tent, hadde vi gjennomgang av oppgavene og fikk kåret en vinner: det ble team Karin som tok en knepen seier på lag nr. 2.

Deretter grillet vi og koste oss i vårsola.

På turen tilbake gjennom skogen, var det flere av oss som stoppet opp og tok en prat med en orme-entusiast og fikk tatt bilder av buormene han hadde fanget.

Foto hilsner Stina Marie

Bildene er tatt av Susanne Ramn og Stine Marie Barsjø