Medlemsmøte torsdag 13. oktober 2011

Vi følte oss hjertelig velkommen til Stine Maries åpning av kveldens medlemsmøte. Hun presenterte foredragsholderen, som var fotograf Janniche Dyrø. Hennes presentasjon var et høydepunkt. Hun reflekterte over emnet “Urbane refleksjoner”. Dyrø viste flotte og interessandte fotgrafier og forklarte hva hun ønkset å formidle med dem. Det er ikke ofte man får vite hva kunstneren har ment. Motivene var hovedsakelig hentet fra byene Oslo, København, Amsterdam og Chicago. I fotografiene fokuserer hun på gjenskinn i store vindusflater der mennesker ble presentert som transparente karakterer i stedet for fysiske personer.
Bildenes titler inneholder navn på de stedene der de ble tatt sammen med klokkeslett og dato. Foredragsholderen brukte et digitalt kompakt-kamera, og ingen av bildene hennes var manipulerte.

Etter kaffepausen med loddsalg, ble resultatene fra medlemmenes “Gatefoto” vist.
Disse bildene ble tatt på medlemsmøtet i august. Motivene var hentet fra Henrich Gerners gate, Løkkegata og Storgate i Moss.

Forsinket premieutdeling til andre og tredje plassene i Klubbmaraton ble utdelt, prisvinnere var henholdsvis Ragnar Olafsen og John Aavitsland. vi gratulerer begge så mye.

Etter “Vidars informasjon” til medlemmene, ble kvelden ble avsluttet med “Medlemmenes kvarter”

Hilsen Nina J