Medlemsmøte 14.oktober 2013
20 stk. møtte opp til et spennende, lærerikt og ikke minst underholdene foredrag av Jon Petter Evensen. Evensen har bakgrunn som fotojournalist i ulike aviser og medier. Og har de senere årene jobbet med undervisning av nye fotojournalist spirer.
Vi fikk mange gode tips i dag på hvordan man kan skape en god historie.
Fotojournalismens pioner Justin Smith hadde en reportasje i 1948 da han fulgte en landsbylege i det daglige med bilder av pasienter med ulike lidelser. Dette var revolusjonerende for den tid. Mye har skjedd siden den gang. Ikke mist har vi nå så mange medier vi kan fortelle vår historie i.
Vi fikk presentert en artig serie av Knut Egil Wang. Han hadde dokumentert et miljø på Jæren bestående av ungdom og traktorer. Jobbet i sort/hvitt. Bildene var satt sammen av oversiktsbilde, detalj bilde, portrett, miljø mm i en fangende rekkefølge. Godt tips til hvordan man kan sette sammen en serie på en mer fangende måte.
Mange nyttige tips for hvordan man kan markedsføre seg selv/selge bilder i et tøft marked spekket med flinke fotografer. Det er mange nye veier som mann ofte ikke vet om.
Tusen takk for et flott foredrag!!
En meget hyggelig prat med foreleser Knut Egil.

I kaffepausen ble det solgt lodd for litt over kr.700,-. Vi koste oss med deilig kake som var gevinsten vår fra veddemålet om å bli den klubben som gjorde det best under NM vår 2013 av Arendal og Moss Fotoklubb
Takk Arendal, kaka var veldig god! smiley

Etter pausen informerte leder Stine Marie om Østfoldfotografen med betalingsfrist i kveld og innlevering av papirbilder, 21/10 og digitale 24/10. I morgen 15/10 er det foredrag av moderskeppet.se på Skarmyra All aktivitetshus kl. 19.00. GRATIS for alle fotoklubbene i Østfold.
Tusen takk for i kveld!
Tove