Medlemsmøte 8/9-14

Høstens første medlemsmøte ble åpnet av nestleder Susanne. Vi hadde æren av å få besøk av to nye denne gangen og det er alltid hyggelig  Velkommen!

Tone informerte om National foto vandring 2014 som går av staben lørdag 13.september.

Kveldens bilde med tema «Motiv i bevegelse» ble kjørt digitalt med 15 deltagende bilder. God spredning og masse kreativitet. Resultatet kan du se under kveldens bilde.

Etter kaffepause med deilige kaker fra Runars flinke kone Anita var det duket for vår egen Nina. Hun var i Tanzania i 10 dager i måned skifte februar-mars 2014. Sammen med en gruppe bestående av 8 nordmenn fordelt på 2 biler. Stort sett all fotograferingen ble gjort fra bilen, og med Canon og 600mm og 70-200mm objektiver. Nina viste oss en god og variert fortelling. Alt i fra parende løver, åtseldyr, våre kjente fugler som ennå ikke hadde kommet hjem for sommeren til stammefolket Masaiene.

Fra den ene vakre serien til den andre. Øystein har vært en tur i Finland, helt opp mot Russergrensa på Bjørnesafarie sammen med bla. Roger Brendhagen. Dette er et terreng med mye Bjørn, Jerv og Ulv. De ble kjørt ut på ettermiddagen til små skjul/fiberskur med plass til 1-3 mann og hentet igjen på morgenen. Øystein bruker Nikon og hadde fri tilgang til Brendhagens romslige objektivutvalg. Så her ble det benyttet både 200, 400, 600 og 800mm. Vi fikk bli med på turen gjennom en flott overtoningsserie med vakre toner til.

En stor takk til Nina og Øystein. Dette gir masse inspirasjon.

Vi avsluttet kvelden med loddtrekning og flotte fotorelaterte premier.