Så var dagen her igjen. En av de koseligste dagene i fotokalenderen, nemlig fotografiets dag. Og i år som i fjord var denne kombinert med Horten mat festival, noe som innebærer mange deilige fristelser på ett og samme sted. Ja for hva kan vel måle seg med muligheten til å vandre blant deilige lukter og fristelser sammen med hyggelige mennesker. Alle med kameraet slengt over skuldra og alltid beret på det rette øyeblikk. Du kan spise drikke og føle atmosfæren. La deg bli inspirert av andres fotografiske mesterverk og konkurrere litt selv også om du har lyst. Når man har deltatt på dette i noen år får man bekjente på kryss og tvers i landet, og hvor hyggelig er det ikke å møte på kjente i en slik setting. For meg og forhåpentlig dere andre som tilbrakte dagen i Horten i dag har det vært en nydelig dag. Til dere andre….det skjer igjen til neste år også smiley

Vi må selvsagt nevne at Nina Jonsson og Roger Lauritzen deltok i den juryerte utstillingen sammen med 48 andre utstillere. Begge hadde en flott vegg med bilder som skilte seg ut i fra mengden.

Vi var i allefall 9 fra klubben der i dag smiley

Takk for i dag!
Tove