Sesongens siste klubbkveld.
Etter en lengre periode med nydelig vær kom noen litt ruskete dager. Denne mandagen startet litt ruskete, men det ble finere utover dagen. Om vi kan legge skylden på været denne gang vites ikke, for vi ble bare 14 stykk smiley

Leder Arne ønsket velkommen før Hilde delte inn i lag og tok en kjapp oppfrisking i hva som skulle skje. Av de 14 opp møtte var det 4 fra styret (som jurye kunne ikke de delta), så da ble det bare tre biler/grupper som løste rebus for å finne hvor de skulle fotografere 5 kreative bilder.

Tradisjonen tro sto pølsekjelen klar da gruppene kom tilbake!

Løsningen/foto stedene i år var Brannstasjon, Krapfoss skole, Moss kirkegård, Frikirken og Kiwi Tigerplassen. Alle tre gruppene kom hjem med flere artige bilder. Kreative hadde de vært, og det var nettopp kreativiteten som ble vektlagt høyest. Gratulerer til gruppe nr. 2! smiley

Kvelden rundet vi av med visning av kveldens bilde med tema: “Musikk”. Resultatet finner du under konkurranser/kveldens bilde og på facebook.

Ønsker alle en riktig fin sommer!
Tove smiley