Har du vandret rundt i gågata i Moss en vanlig lørdag, så har du god plass. Dessverre svært få som benytter seg av en fin gate med sitteplasser, lekeapparater og butikker, men under Mossedagene da fylles det opp. Til tider var det så vidt det var plass til oss utenfor Japan Photo. Gøy å se at sentrum kan fylles opp av blide, titte- og kjøpelystne.
På bilde ses i bakerste rekke fra vestre: Ragnar Olafsen, Jan-Egil Woll, Ulf Molvig, Terje de Flon, Hilde Hansen. Sittende foran: Tove Bråten og Lennart Pettersen. Foto: Tone Flermoen

Et knippe medlemmer av klubben tilbrakte noen timer denne lørdagen med å hilse på og snakke med likesinnede, og selvfølgelig delte vi ut noen brosjyrer også…mer enn 100 faktisk. Noen meldte seg inn med en gang og noen ser vi kanskje senere. Det viktigste for oss var å synes og fortelle alle andre mossinger at vi finnes.

GOD SOMMER!
Tove smiley