Tydelig at høsten har kommet for i kveld var det utrolig gøy å se at så mange kom. Det var faktisk rekord for 2018 med 34 oppmøtet! Slikt liker vi smiley

Vi ble ønsket velkommen av nestleder Nina! Kveldens bilde var første punkt på programmet. Denne gang hadde vi tema “Jernbaneutbygging”. Ikke et enkelt tema og bare 13 bilder var levert inn. Vi fikk igang en god diskusjon rundt bildene. Mange ulike synspunkter og med dette temaet var det nok spesielt vanskelig å skape “det beste bildet”. Men hva er nå “det beste bildet” da? Noen mente enkelte bilder ikke var innenfor tema mens andre mente at det var helt åpenlyst innenfor…..
Uansett gratulerer til verdige vinnere….som du finner under konkurranser.

Karl Otto Molvig var i 2017 på tur med Hurtigruta Midnattssol til Antarktis. Han raste igjennom en mengde bilder derfra i kveld. Det hørtes kanskje negativt ut….men nei da. Her var det mange gode bilder å hvile øynene på. Ikke minst kunne han fortelle masse fra turen som nok flere av oss misunte.


Etter kaffepause og loddsalg skulle vi egentlig vist “Naboens fotoforslag”, men siden vi gikk over tiden med første bolk droppet vi dette i dag. Så da var det Walter Dragland sin tur med bildevurdering. Nyttig og interessant. Walter har lang fartstid med foto og har konkurrert i både inn og utland. Han har sittet i flere juryer og vært både leder og er æresmedlem i Oslo Kameraklubb.

Vi rundet av kvelden med loddtrekning før vi tuslet ut i mørket.

Tove smiley