De fleste av oss har ett eller annet forhold til ulike steder. Slik som Stortinget f.eks. Vi har alle sett bilder derfra i media, vi har sett utallige programmer/diskusjoner på TV, filmet nettopp på Stortinget. Når vi nå var så heldig å kunne få komme innenfor så blir man litt andektig liksom. Å vandre i gangene, ta på dør-klinka, se de samme flotte maleriene som mange kjente politikere eller kongelige har gjort før oss. Det blir ganske høytidelig. Hele gruppa bar litt preg av dette, for sjelden er vi så stille.

På vegne av Moss Fotoklubb retter vi en stor takk til vår tidligere ordfører Tage Pettersen som tok seg tid i en hektisk hverdag til å følge oss rundt og informere.

Arkitektur er spennende. Stortingsbygningen ble tatt i bruk i 1866, og er nydelig dekorert.

Lagtingssalen

Stortingssalen

Tovesmiley