Nestleder Nina ønsket 28 stykker og dagens hovedattraksjon Ron Jansen velkommen.

Naturfotograf Ron Jansen er født i Nederland. Han har bodd i Kongsberg siden 2009. I tillegg til full jobb drifter han facebook profilene EyeSeeLight Photography og Kongsberg i bilder. Han selger bilder til bedrifter, private, reklame mm. Synes det er artig å fotografere under Kongsberg Jazzfestival hvert år siden dette blir noe helt annet enn naturfoto som han normalt holder på med.

I kveld har han tatt oss med på en fin og inspirerende tur til Island og Lofoten. En ting er å se og avfotografere det vi tror vi ser. Noe helt annet er å greie å feste naturen til brikke så bra at den blir finere enn vi egentlig greide å se smiley For å få til flere av disse vakre bildene vi nå ble vist har han tatt flere eksponeringer og satt sammen i lag i Photoshop.

Tusen takk for masse inspirasjon og en vakker visning Ron!

Etter kaffepause var det tid for kveldens bilde med tema “Smil”. Bare 15 bilder kom inn. Ron har også vært med å juryert bildene denne gang, og han hadde notert seg sine synspunkter om bildene ved kveldens gjennomgang. Resultatene finner du som vanlig under mappen konkurranser.

Tusen takk for i kveld!
Tove smiley