Leder Ulf ønsket oss velkommen til kveldens fotoseanse smiley
Både han, Stine Marie, Hilde og Lennart hadde nyttig info å komme med.

Medlems kvarteret besørget Stine Marie med Lightroom tips som: Hvordan fjerne “ting” i bildet, justere himmel eller gress alene med graduated filter, Øke fargemetingen i en farge, sammenligne bilder…..

Tone kjørte raskt gjennom de innsendte bildene til kveldens bilde som hadde tema; “I arbeidstøyet”. Øystein hadde fått i oppgave og gå litt dypere i bilde vurderingen på noen selvvalgte bilder. Dette var til inspirasjon. For vi ser alle litt ulikt på bildene og har våre personlige synspunkter. Men plutselig kan vi se helt annerledes på et bilde etter å ha hørt en annens formening. Spennende og veldig bra! Resultatene kan du se under konkurranser her på siden eller på facebook. Gratulerer til alle og spesielt Kjell Eivind Vinje som gikk av med seieren.

Kaffepause med deilige kaker bakt av Hilde smiley

Lokkematen i kveld var å få bli med til Namibia…og med beskrivelsen av sandstormer og varme støy på bilder som Øystein nevnte så var det nok noen som foretrakk å sitte på en hard trestol å nyte vakre bilder, mens andre satt stumme av misunnelse på å ikke være der selv. Uansett tusen takk for en enorm jobb du har lagt ned i denne visningen Øystein. Veldig bra og klapp på skuldra!

Tove smiley