Nestleder Kristian ønsket oss alle velkommen! Han informert om kommende happeninger nå og til høsten.

Stine Marie hadde æren av å overrekke intet mindre enn 4 plakater til Nina Jonsson. Bronse og sølv i både national og international! GRATULERER!!

Hilde delte de oppmøtte inn i lag hvor hver bil fikk med seg en rebus. Når de hadde løst rebussen skulle var oppgaven å lage 3 postkort fra Vannsjø hvorav ett av de måtte inneholde mennesker. En minnebrikke per bil og ut med dem. Da satt deler av styret igjen og diskuterte bilder mens pølsekjelen gadvis ble varmere. Etter ca 1 1/2 time i marka vendte det siste laget hjem og de av styret som ikke deltok kunne begynne juryeringen. Loddsalg og pølsespising var nå på si plass før Tove kunne vis de deltagende 12 bildene (fra 4 lag). Juryen av ens om vinnerbildet og kritikken var som følger: Blikkfang, Fargerikt, Helly Hansen reklame, Tett på, Friluftsliv i Vannsjø, Ryddig. Bittelitt minus for skjev bryggekant og et glimt av en bøye i overkant. Gratulerer til vinnerlaget som besto av Roy, Jan-Egil og Lennart!
Tone kjørte kveldens bilde der det denne gang var Nina som gav konstruktiv kritikk til 6 av bildene. Inspirerende å høre hva andre ser og mener. Plasseringen til temaet: “Stemning” finner du på facebook og under konkurranser her på web.

Vi rundet av med Loddtrekning!

Foto: Lennart Pettersen

Takk for i kveld!
Tove smiley