Leder Ulf ønsket 14 medlemmer av Moss Fotoklubb velkommen og gav ordet raskt videre til Erik Faarlund, redaktør i Foto.no.  Faarlund kom til oss for å fore på med litt teknisk.  Han gav en god beskrivelse av forskjellen mellom en stor og en liten bildebrikke, med og uten speil osv.  Enkle ting for noen men kanskje helt gresk for andre. De ulike alternativene var nok representert blant de fremmøtte.

Masse besøk i dag, for Trygve Nordby stakk også innom.  Han kom for å informere oss mer om tankene bak forespørselen klubben har fått av Moss kommune i forbindelse med 300 års jubileum av Moss by.  Det er ønskelig at vi dekker så mange aktiviteter som mulig igjennom 2020.  Til dere som ikke var til stede – det kommer mer informasjon 😉

Etter kaffepausen førte Stine Marie oss igjennom kveldens bilde med tema «Gammelt».  18 bilder var levert inn.  Erik Faarlund hadde også fått ta en titt på disse og kom med sine tips om forbedringspotensiale og rosende ord.  Resultatet ligger ute på facebook og under konkurranser her på web siden. 

Øystein tipset oss videre i Lightroom verdenen.  Denne gang var det Importinnstillinger, Previus, Collections, Develop, Tonesetting, Metadata og Keywords.  Mer om dette kommer på web etter hvert.

Med så fult program ble det en sein kveld med masse påfyll.  Takk til alle som bidro!