Leder Ulf ønsket både nye og gamle velkommen!

Stine Marie gav oss en god gjennomgang av et nytt prosjekt vi nå kan jobbe med fremover. Vi ønsker å bli bedre fotografer og ved å hente inspirasjon fra boka “Fotografer!” utgitt av Tone Elin Solholm og Torkil Færø som sammen driver Kairos Workshops (boka er mulig å kjøpe for de som er interessert.) Vi ønsker at alle som har lyst i klubben, over langen skal kunne sette fokus på utfordringene som blir sendt ut. Stine Marie har jobbet med den første oppgaven og viste oss hennes tolkning.

Kveldens bilde i Oktober hadde tema “Sopp”. 16 bilder deltok. I utgangspunktet et tema man kanskje tenker at det blir jo lett…men når ble det lett å lage et kreativt og kanskje litt annerledes bilde av sopp? Plasseringene finner du under “konkurranser”. En stor takk til Vidar Samuelsen fra Steinbruddet kameraklubb som har gitt gode tilbakemeldinger på alle bildene.

Endelig fant vi tid til å dele ut litt diplomer og herder og ære også. NM våren 2019 resultatene kom for en god tid tilbake, men nå førstes kunne medlemmen som deltok få sine flotte bevis. Gratulerer til alle!

Etter litt info saker fra Ulf gikk ordet videre til Levent Ultanur. Han holder hus i CWI på Verket og ønsket å tilby oss lån av studio. Dette virker det som om flere kan være interessert i.

Øystein kunne fortelle at vi har ti fingre…. ja det stemmer faktisk…. og de fleste av de har en oppgave når du fotograferer. Hvor flink er du til å bruke de korrekt? Hvor mye raskere og konsentrert kan du ikke jobbe om du greier å manøvrere kameraet ditt uten å ta øyet vekk fra okularet? Noe å jobbe mot 😉

Øystein snakket om arbeidsflyt i sitt Lightroom innslag. Hvordan laste inn, arkivere, merke og gjøre det enkelt å finne igjen dine bilder. Mye å tenke på her for å gjøre ting trygt og enkelt i ettertid. Innslaget kommer under intranett.

Vi rundet av med lotto trekning. Takk for deilig gjærbakst og takk for en innholdsrik kveld!

Tove 🙂