Vi ble ønsket velkommen av vår kjære leder Ulf!

Tone var som vanlig den ansvarlige for visning av «kveldens bilde» med tema «vann».  Stine Marie og Tove hadde i forkant vurdert alle de innsendte bildene og sa noen ord om hver av de.  Resultatene finner du under konkurranser her på web siden.

Kveldens bilde med tema: “Vann”

PechaKucha visning av Karine, Ulf Arne og Hilde.  Takk for titten! 😊

Hilde med vakre bilder fra en foto workshop

Etter kaffepausen fikk vi se alle de deltagende bildene fra Klubbmaraton 2019.  Narvik Fotoklubb sto for oppgavene og juryeringen denne gang.  TUSEN TAKK for jobben Narvik!  Ikke sikker på om vi gav så godt inntrykk når det kom til kvaliteten på alle bildene…mye tyder på at vi kom litt dårlig ut med tanke på kommentarene vi fikk …men….gøy hadde vi det.  Gratulerer til alle temavinnerne! (se under konkurranser for oversikt).  Sammenlagtvinner ble Tove Bråten.

Øystein tok oss med inn i Lightroom verdenen igjen.  Mye å snappe opp her for både nybegynnere og oss som har fiklet litt i LR.

Takk for en hyggelig kveld!  Vi ses vel på juleavslutningen!

Tove 🙂