Vi startet friskt opp med nesten 30 stykker på årets første klubbkveld. Veldig hyggelig. La oss fortsette med det 🙂

Leder Ulf ønsket alle velkommen.

I påvente av en litt veldig treg PC foretok Tove overrekkelse av diplomer for NM Høsten 2019 til de som var tilstede. Gratulerer Chanokamol med 2 antatt og Stine Marie med 4 antatt. Det er flere som kan vente seg både det ene og det andre fra NSFF…men de var ikke tilstede.

Walter Dragland satte fokus på bilder som er “bra nok”. Et viktig utsagn i andre sammenhenger, også her. DU har også bilder som er “bra nok” til å vises frem. Du har bilder som kan delta i konkurranser. Har du bilder du selv liker..la andre se dem. Våg å sende de inn til konkurranser. Walter viste oss et knippe bilder han har konkurrert med som noen steder har sanket heder og ære, mens andre steder har blitt refusert. Og slik er det. Det viktigste er å tørre å delta og ha gleden av det.

Med sitt faste innslag i Lightroom verdenen snakket Øystein i dag om det som befinner seg under “Treatment” og “Profil”. (Du finner dette, og de foregående innslagene under intranett.)

Årets første oppgave i kveldens bilde var “Mitt beste bilde 2019”. Alle medlemmene kunne sende inn inntil 2 bilder hver. Artig å se hvor ulike bilder som ble sendt inn. Det viser bredden i klubben. Tone Flermoen tok oss igjennom de 43 innsendte bildene. Gratulerer folkens! Resultatet finner du under konkurranser.