Fortløpende etter årsmøtet fikk vi besøk av fotograf Bjørn Joachimsen. 26 oppmøtte gikk nok hjem med litt mer inspirasjon denne kvelden. Joachimsen er født og oppvokst i NordNorge, men har de siste årene bosatt seg i Vestfold. Han holder kurs innen ulike temaer i både inn og utland. Ta gjerne en titt her: www.fotografjoachimsen.no / www.joachimsenphotography.com

Joachimsen fotograferer en del med analog storformat. Ut på tur med flere kilo på ryggen enn de fleste av oss og vender nesa hjem med mange færre bilder enn oss, kanskje ikke så rart når ett negativ koster 200 kr. Spennende utfordring.

Kreativitet i fotografi var temaet for kvelden. Vi fikk følge Joachimsens tankesett på vei til hans kreative uttrykk. Inspirerende å høre han tankegang og tilnærming til motivene.

Oppfordringen må bli: “Utfordre deg selv – det er lov å gjøre feil”.

Etter kaffepause var det tid for utdeling av plaketter. På slutten av 2019 ramlet det 3 plaketter inn i postboksen vår. Følgende hadde gjort seg fortjent til: NSFF internasjonal bronseplakett – Stine Marie Barsjø. NSFF internasjonal gullplakett – Nina Jonsson. NSFF nasjonal sølvplakett – Runar Vestli. GRATULERER!

Visning av kveldens bilde med tema “Action” v/Tone. Mange gode actionfylte bilder var sendt inn. Resultatet finner du under konkurranser.

Takk for nå! Tove 🙂