Siste lørdagen i august møtte vi opp, fem medlemmer fra klubben. Det var et nedskalert arrangement i år, på grunn av Covid-19, men det var allikevel et bra program og mange flotte bilder. Temaet: Hvordan opplever vi tiden vi lever i, og hvordan kan vi formidle det i fotografi? var vist i kreative, alvorlige men OG humorfylte bilder. https://www.preusmuseum.no/nor/Utforsk-museet/Arrangementer/Fotografiets-dag

Vi fikk med oss foredrag av festivalutstiller Knut Egil Wang. Bildene som ble vist var tankevekkende og artige. Neste foredrag vi hørte var om Richard Neuhauss and Lippmann Interferential Colour Photography – av Hanin Hannouch og Jens Gold. Etter foredraget var det flere som fikk med seg omvisning i Preus museum relatert til foredraget.

Med sol/varme, åpne kafeer og god plass, var det fint å treffe likesinnede igjen.

Hilde Hansen